Aanmelden Ouderen Kerstdiner

De Oranjestichting “Wilhelmina” organiseert ook dit jaar het traditionele kerstdiner voor ouderen. Dit initiatief is speciaal voor ouderen waar voor een avond uit rond de feestdagen niet gebruikelijk is. Op dinsdag 14 december is een groot aantal ouderen van 70 jaar of ouder uit Vleuten, De Meern en Haarzuilens van harte welkom voor een gratis kerstdiner in Restaurant “t Wapen van Haarzuylen” vanaf 16:00 tot 20:00.

Ouderen die willen deelnemen kunnen zich hiervoor  aanmelden bij de Oranjestichting door onderstaand aanmeldingsformulier in te vullen uiterlijk vóór 30 november a.s. Ook kunt u uw gegevens op sturen naar Marjanne van Vliet, John F Kennedylaan 33, 3451 ZE Vleuten of inleveren bij dienstencentrum De Roef, Touwslagerslaan 3 De Meern.

Bij de toewijzing zullen degenen, die in voorgaande jaren vanwege de grote belangstelling niet konden worden uitgenodigd, met voorrang worden behandeld. Zij moeten zich uiteraard wel opnieuw aanmelden. Toegang is alleen mogelijk op vertoon van een op naam gestelde uitnodiging, die uiterlijk in het weekeinde voorafgaande aan het kerstdiner bij de genodigden zal worden thuisbezorgd.

Het diner zal plaats vinden met inachtneming van alle op dat moment geldende corona maatregelen.

Inschrijfformulier Ouderen Kerstdiner